Ons Team

Medewerkers

Het team van kinderberderij “De Kerkestee” bestaat uit vele mensen.

Deze zijn onder te verdelen in personeel, bestuur, vrijwilliger, stagiaires.

Ook wordt er samengewerkt met de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Halt en Stichting Zuidwester.

Op “De Kerkestee” werken 3 medewerkers in vaste dienst. Met zijn drieën zorgen zij voor de dieren en het beheer en onderhoud van het terrein behorende tot de kinderboerderij.

  • Marcel Wageveld: Beheerder, dierverzorger en educatie
  • Antoinette Verhoeven: Dierverzorgster
  • Marion Waanders: Dierverzorgster

Bestuursleden

Behalve medewerkers op de boerderij zijn er natuurlijk ook bestuursleden van onze vereniging.

Vrijwilligers

Gelukkig wordt ons team in het werk bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan onze kantinedames. Elke woensdag, zaterdag en zondagmiddag is iemand van hen aanwezig om in onze kantine onze bezoekers van koffie, thee, ijs, snoep en dergelijke te voorzien. Vindt er een activiteit op de kinderboerderij plaats, dan kunnen wij voor hulp een beroep doen op veel vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zouden wij al onze activiteiten niet kunnen uitvoeren.

Stichting Zuidwester

Elke maandag en donderdag komt een groep cliënten van Stichting Zuidwester op de kinderboerderij werken. Onder begeleiding voeren zij de dieren en maken hokken en stallen schoon. Al vele jaren doen zij dit met veel plezier.

Stage

Op de kinderboerderij lopen leerlingen van vele scholen uit de regio stage. De stagiaires worden door de medewerkers begeleid tijdens hun stage voor een opleiding dierverzorging, eerste jaar paraveterinair of voor een maatschappelijke stage.