Educatie

Beste leerkrachten,

In onderstaande bijlage vindt u het nieuwe lesprogrammaboekje van NME “De Kerkestee”.

NME is een project dat door Kinderboerderij  “De Kerkestee” wordt aangeboden aan alle basisscholen in Hellevoetsluis maar ook in de omliggende gemeentes. Deze scholen kunnen op aanvraag het boekje ontvangen. De afgelopen jaren hebben we vast gesteld dat dit een succes is. Dit blijkt uit de reactie van de kinderen en hun leerkrachten. Ook voor het komende schooljaar hopen weer vele blijde gezichten op ons terrein te zien.

We kunnen ook vast stellen dat er nog een aantal scholen in Hellevoetsluis zijn, die nog geen interesse hebben getoond. Dat vind ik jammer ! Maar ik kan dat aan de andere kant ook wel begrijpen. Toch wil ik deze scholen meegeven dat in dit schooljaar redelijk met de lessen geschoven kan worden. U kunt zelf bij aanmelden uw voorkeuren aangeven. Het lesprogramma gaat over diverse thema’s en wordt spelenderwijs gegeven. Het laat de kinderen denken over onze natuur in het algemeen. Een leerzaam klassenuitje voor  kinderen en leerkrachten.

Laat dit schooljaar uw kans niet verloren gaan. Reserveer tijdig, zodat wij vele kinderen uit Hellevoetsluis en omstreken kunnen verwelkomen op Kinderboerderij ”De Kerkestee”.

Met Vriendelijke Groet,

Marcel Wageveld

Beheerder Kinderboerderij ”De Kerkestee”

Download hier het boekje